Skip to content

info@zippyunzipyourself.com 06 – 11744975

Menu

Recensies

Wat cliënten zeggen over Zippy – unzip yourself

Wil jij ook een review schrijven? Graag, je helpt me er enorm mee! 

Afstandsbehandeling voor Hugo
Super laagdrempelig en heel effectief


Ik heb nu twee keer een afstand sessie van Ilona mogen ontvangen. Daarvoor heb ik een paar punten aangegeven waar ik op dat moment mee worstelde. Een afstand sessie zoals Ilona deze doet werkt heel goed voor mij. Ze doet de sessie alleen en ik krijg daarna een voice bericht met het verloop van de sessie. Ilona geeft heel fijn aan wat er tijdens de sessie duidelijk is geworden en ik krijg bruikbare tips voor het omgaan met mijn punten. Ook neemt Ilona blokkades weg, bijvoorbeeld op energetisch vlak. Het voice bericht met de tips kan ik zo vaak afluisteren als ik wil, erg handig. Al met al werkt het heel fijn, super laagdrempelig en heel effectief. Een aanrader.

Afstandsbehandeling voor Roos
She was holding my space


In de aanloop naar een pittige operatie, heb ik Ilona om hulp gevraagd.
Ik vond het mentaal lastig om te vertrouwen op mijzelf en de ingreep die ik moest ondergaan.
Ilona heeft mij zo onwijs geholpen.
Haar energetische werk, zorgde ervoor dat ik rustig en vol overgave de operatie tegemoet ging.

‘She was holding my space’ en daar ben ik Ilona ontzettend dankbaar voor.
De operatie én het herstel zijn super goed gegaan. 🖤

Energetische massage voor Astrea
Na die massage was er meer ontspanning

Binnen de sessies van ‘Unzip Yourself’ heeft Ilona mij een schouder/nek/hoofd massage gegeven. Vele spanningen en emoties waarin ik vast loop slaan op mijn schouders. Zoals het spreekwoord aangeeft. Na die massage was er meer ontspanning en ook hierbij kwamen er emoties en gedachtes los. Ik heb deze kunnen ventileren en Ilona is er wat verder op ingegaan.

Het is niet altijd fijn om emoties toe te laten en me kwetsbaar op te stellen. Ik heb wel gemerkt dat door dit juist wel te uiten en toe te laten het me veel meer rust geeft en dat ik Ilona mag danken om mij te helpen.

Unzip Yourself voor Wendy
Ik voel weer ruimte om op een nieuwe vriendelijke manier naar mezelf te kijken.

Mijn hulpvraag is het opschonen van oude overtuigingen, gedachten, gevoels, emoties op energetische niveau.

Ik heb Ilona ervaren als een krachtige, warme, zachte vrouw met een open blik zonder oordeel.
De sfeer die zij in haar werkruimte heeft gecreëerd straalt rust en kalmte uit, een plek even helemaal weg van de dagelijkse drukte.

Tijdens de behandelingen lig ik op een bed onder een warme deken, hierdoor voel ik me fijn en geborgen. Ik begin te vertellen wat er allemaal op het hart ligt en al snel ontstaat er een spontaan samenspel. Ilona luistert, kijkt en voelt aandachtig welke blokkades er bij mij naar voren komen. Samen bespreken we welke overtuigingen, gedachten en emoties ik hierbij heb, die mij niet meer dienen. Ilona gaat na of ze nog meer informatie nodig heeft, om dit te kunnen en mogen doorbreken en healen. Hiervoor heeft zij verschillende technieken, haar eigen gemaakt. Ik heb ook heel goed kunnen ervaren en voelen hoe Ilona energie transformeert met haar handen. Ik voel echt hoe haar handen de oude energie meeneemt en transformeert.

Na de behandeling voel ik mij prettig, lichter, opgelucht en schoon van oude overtuigingen, gedachten en emoties. Ik voel weer ruimte om op een nieuwe vriendelijke manier naar mezelf te kijken.

In de dagen na de behandeling merk ik mijn oude patronen die niet meer dienen, vrijwel direct op en kan ik deze makkelijker loslaten en omzetten naar het positieve.

Ik ben Dankbaar.

Unzip Yourself voor Marianne
Ik voel nu veel duidelijker wat ik wél wil doen en wat niet


Ilona gaf me twee energetische sessies. Eén deden we samen bij haar op locatie en de andere telefonisch. Ilona nam beide keren echt de tijd voor me, was geheel aanwezig in het moment en ik voelde me veilig en op mijn gemak. Ik vond het verder erg leuk en interessant om samen met haar deze sessies te doen om te bepalen welke verklaringen er zijn voor blokkades die ik al langer ervaar. Ilona legde me tijdens de sessie helder uit wat ze deed en waarom. Ook wist ze me goed uit te leggen waar ik mijn energie op mag gaan richten en waar het niet meer nodig is. Na de laatste sessie voel ik dat ik grenzen ben gaan stellen. Ik bepaal nu veel sneller of ik met iemand wil samenwerken of niet en welke tijd, energie en bedrag ik het waard vind. Ik voel nu veel duidelijker wat ik wél wil doen en wat niet. Ik twijfel veel minder dan voorheen en voel dat ik nu zelf mag én kan beslissen wat essentieel is voor mezelf. Daar heb ik de goedkeuring van anderen niet meer voor nodig en dat voelt erg bevrijdend. Dank je wel Ilona voor al je positieve energie, kracht en helderheid.

Unzip Yourself voor Joyce
Na de behandeling voelde ik me gelijk rustiger en energieker


Wat een fijne behandeling heb ik gehad bij Ilona. Ze neemt echt de tijd voor je en is in je geïnteresseerd als mens. Samen gepraat over waar ik graag aan zou willen werken en welke behandeling zou passen. Ik kreeg een combinatie van energiewerk die blokkades weghaalt en hoofd massage. Na de behandeling voelde ik me gelijk rustiger en energieker. Kom je even niet verder in je leven en je weet niet hoe verder? Ik zou zeggen maak een afspraak bij Ilona.

Unzip Yourself voor Aafje
Ik ging met een opgelucht gevoel weer naar huis

Absoluut een aanrader voor mensen die met bepaalde blokkades lopen!  Ik ging met een opgelucht gevoel weer naar huis. Ze kwam snel bij de kern, voelt alles goed aan en als het nog niet klopt, gaat ze door totdat het wel klopt. Ook kreeg ik tips en tools mee naar huis om thuis mee verder te kunnen. 

Dank je wel Ilona!

Unzip Yourself voor Henk
De pijn werd minder

Ik heb van Ilona zowel mondeling als fysiek een behandeling gehad. Alles was heel duidelijk. Tijdens de handeling, fysiek, voelde dit super goed aan en werd de pijn die ik heb minder en kwam er ook veel rust over me heen. 

Unzip Yourself voor Silvie
Ze heeft me door middel van haar stappen inzicht gegeven in mezelf

Een verrassende ervaring was mijn behandeling bij Ilona. Ze heeft me door middel van haar stappen inzicht gegeven in mezelf en handvaten hoe ik zaken aan kan pakken. Niet uit noodzaak om te veranderen maar om sterker te worden en vanuit je eigen kracht te handelen.
Een dikke aanrader van een geweldige, levenslustige coach!