Skip to content

info@zippyunzipyourself.com 06 – 11744975

Menu

Persoonlijke sessie

We starten altijd met een intake. We onderzoeken samen, via de Zippy-methode, waar jouw rits* blokkeert en bepalen zo waar we aan gaan werken. Zo maken we samen een plan waar we ons allebei goed bij voelen en gaan we aan de slag!  Actie in de taxi!

Hoeveel sessies bij dit plan passen hangt af van dit gesprek. Het kunnen 3 sessies zijn, 6, 9 of ergens daar tussenin.

Tijdens de sessies gooi ik alle behandelvormen die ik ken en beheers in de mix. Jij bent uniek en zo zullen ook de sessies zijn; afgestemd op jou.

Een intake duurt 90 minuten en bedraagt standaard € 80,00.

De vervolgsessies duren circa 60 minuten en je investering is € 70,00.

Waarmee werk ik?

  • Energie: Ik werk met en in jouw energieveld en transformeer onder andere emotionele, mentale, belastende energieën. Ik zorg voor heling van het hart en wanneer er zelfs een blokkade op de behandeling zit haal ik deze weg. Zodra je energetische ballast weghaalt ervaar je weer de ruimte om zelf je keuzes te maken.
  • Coaching: Ik neem je graag mee in wat ik doe, denk en voel en nodig jou uit om hetzelfde te doen. Vanuit al mijn levenservaring, mijn werkervaring en persona stroomt coaching door mijn aderen. Bij mij ga je altijd naar huis met handreiking die je direct toe kan passen.
  • Intuïtieve aanrakingen: Vanuit mijn intuïtietie zal ik (indien je dat toelaat) aanrakingen doen welke de energie helpt te stromen door je lichaam. Ervaar je fysieke pijn? Dan zet ik graag mijn helpende handen in om met de krachtige energie je lichaam een handje te helpen.
  • Energetische Massage: Met energetische massage kun je vaak makkelijker ontspanning en aarding vinden in je lichaam.
  • Behandeling op afstand: Energie kent geen tijd en ruimte, dit betekent dat een afstandsbehandeling net zo krachtig is als een live afspraak. In een behandeling op afstand heb je de mogelijkheid op een afgesproken tijd een moment voor je-zelf te creëren. Na of tijdens de behandeling zal ik je via de mail of een voicie feedback geven van de behandeling.

*(zie video waarom mijn praktijk Zippy heet)