Skip to content

info@zippyunzipyourself.com 06 – 11744975

Menu

Over mij

“Leuk dat je op mijn site een kijkje komt nemen en nieuwsgierig bent. Ik gun het iedereen zich te ontdoen van onnodige ballast. ‘Unzippen’ als het ware. Dit doe ik door een combinatie van intuïtief energiewerk en coaching.
Wil jij ook ‘unzippen’ en wil je dit proces niet alleen doen? Ik ben er voor jou!”
 
 

Welkom!

Hoi ik ben Ilona, begin 40 en een echte Brabantse. Ik geloof niet in pleisters plakken, wel in zelfredzaamheid en actie.

Kijken en luisteren naar mezelf, reflecteren en ontwikkelen, dat doe ik al mijn hele leven op een speelse en bewuste manier en ik ervaar daardoor hoeveel inzicht en zuiverheid mij dit brengt. Het brengt me bij mij; mijn intuïtie. Het stelt me in staat om de kracht die ik bezit te zien, de liefde voor mezelf te voelen en gebruik te maken van de grenzeloze energie die voor mij beschikbaar is.

Het is er ‘gewoon’!

Al ruim 30 jaar ben ik nieuwsgierig naar mezelf. Alle ervaringen die ik tot nu toe in mijn leven gehad heb, hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. En daar ben ik dankbaar voor.

Een greep uit mijn levensuitdagingen: eetstoornis, liefdesverdriet, traumatisch ongeluk, onzekerheid, zelfvertrouwen, relatiewonden, uitdagingen in vriendschappen, keuzes maken, de juiste balans vinden, werk en carrière.

(vervolg)

Levenswijsheid vind ik echt heel waardevol; het is als een opleiding die nooit ophoudt waar je ervaring en kennis mee vergaart die uniek is. Deze ervaringen vormen een van de bronnen waaruit ik put binnen mijn praktijk. 

Daarnaast verslind ik sinds mijn 20ste al boeken uit het veld van lichaamswijsheid, energiewerk, persoonlijke ontwikkeling, emotionele heling, voedingsleer, spirituele begeleiding, hoe werkt je lichaam, EFT en Reiki en ga ik naar lezingen en workshops over dit onderwerp. Ik kijk video’s en films en ontmoet vrienden en kennissen uit dit werkveld. Ik volgde onder andere de cursus Biotensor (NEI) bij Marieke Glasbergen.

Allemaal aanleiding om in 2021 de opleiding tot ‘Energetisch heler’ te volgen bij Iedereen Kan Helen van Ine Verbiest. Deze opleiding heeft me ontzettend veel tools gegeven waaruit mijn praktijk nu vorm heeft gekregen. Ik heb drie levels afgerond waaronder Heel de Heler, Energetische Behandelaar en Traumaheling & Karma aan toe. 

Want, nieuwsgierig als ik ben, uitgeleerd voel ik me nooit.

Over mij