Skip to content

info@zippyunzipyourself.com 06 – 11744975

Menu

Life has its magical ways of telling you things…

Ik hoor, voel en zie steeds meer dat ik meer en meer mag gaan werken met kinderen en energie. Hen healings geven (live of op afstand) werkt! Deze week komt het aan alle kanten nog meer op mijn pad. Ouder of opa en oma’s die bellen, vrienden die voor vrienden een consult vragen voor kinderen. En dan kan op afstand. Later in deze post Hoe? Eerst Waarom:

Waarom? 

Met een kind in gesprek gaan heeft (vaak) weinig zin. Ze weten niet wat ze moeten zeggen, ze passen het gesprek vaak aan of slaan dicht. Ze weten vaak helemaal niet wat er allemaal in hun gebeurt, dus hoe kunnen ze dat ooit benoemen? 

Pas vanaf ongeveer 8 jaar kunnen kinderen cognitief, dus vanuit bewustzijn denken, en zichzelf proberen te corrigeren. Dus bijvoorbeeld via logica tegen zichzelf zeggen dat een angst niet reëel is. Daarvoor kunnen ze dat niet begrijpen. 

Een kinderbrein staat open. Dat wil zeggen: ze nemen alles letterlijk en voor waarheid aan. Figuurlijke uitspraak, sarcasme of een ‘grapje’ kunnen ze niet plaatsen, ze nemen het letterlijk. 

Hoe?

Kinderen een ‘healingsessie’ geven, eentje op afstand, laat me werken met hun energie, zodat zij kunnen zijn wie ze zijn, waar ze op dat moment ook zijn. En ik maak contact met hen (energetisch) op afstand. Via een foto voel ik in op de energie van het kind en verbind ik me hiermee. Vanuit deze hartverbinding communiceer ik met het kind en ruim alle overtollige energie, blokkades, belemmeringen op. Ga ik in op wat het kind of de ouders me aangaven, maar werk ik ook met de energie die van het kind en wat deze laat zien. Dit kan werkelijk van alles zijn. 

Ik breng de balans terug tussen denken, voelen en doen. Ik werk vanuit erkenning en vertrouwen zodat het kind zich veilig, geborgen, gezien en gehoord voelt.

Ik kan je zeggen; oprecht een magisch en overweldigend gevoel wat ikzelf ervaar tijdens zo’n sessie.

Vervolg?

Niet alles is altijd opgelost met één consult. Maar ieder consult ruimt een stuk op bij een kind. Een stuk wat hem of haar blokkeerde volledig zichzelf te zijn. En dat vergt ook aanpassing. Het kind mag de ruimte voelen, in vertrouwen, zichzelf te zijn. Zonder de belemmeringen die eerder hem of haar zo (onbewust) dwars zaten.

Een consult geeft ouders inzicht in wat er allemaal gebeurd in het kind omdat ik na afloop een audio opname maak of een kort verslag dat ik nastuur naar de ouders.

Wat zeker is is dat bij ieder consult het kind een stukje meer geheeld en een stukje meer heel, doordat het dichter bij zichzelf komt. 

>>Energiewerk kan nooit iets fout doen; het kan alleen maar ‘opruimen’ wat weg kan en ‘zien’ wat gezien mag worden.

Een consult werkt ook altijd nog door. Ik laat na een consult weten hoe lang. 

Vergeet niet dat ieder mens, dus ook een kind, dagelijkse weer geprikkeld wordt. Weer nieuwe belemmeringen op zich kan nemen. Echter juist doordat we in een consult werken aan het leggen van een stevige basis voor het kind, groeit deze meer bij zichzelf te blijven. En dragen we er daardoor bij deze nieuwe belemmeringen sneller van ons te laten afglijden en/of begrijpen. 

Liefs Ilona