Skip to content

info@zippyunzipyourself.com 06 – 11744975

Menu

En toen zei mijn rug krak. Afgelopen weekend ‘schoot’ het mn rug in. Precies de plek die vaker opspeelt als ik ‘te druk’ die, ben, me maak (signaal). Mijn wervels gaan dan letterlijk scheef staat (signaal). Naast het aankijken van deze innerlijke boodschap hebben mijn wervels op dat moment manipulatie nodig om weer back in place te komen. En daar heb ik een goeie osteopaat voor en massage van mijn liefde ;). 

Alle kwartjes vielen op zijn plek: mijn maag/mild zat vast. Ik blokkeerde in mijn middenrif. Ik had de afgelopen week ook last op onverklaarbare momenten last van mijn maag (signaal). Ademhaling zat snel hoog en ik voelde geen optimale ademhaling (signaal). En ja…ik was letterlijk ook druk.

In mijn werk als energetisch behandelaar ben ik een open communicatie kanaal voor anderen…en ook voor mezelf. Leren en BLIJVEN leren over het en mijn leven, mijn lichaam is LEVEN.

Ik leer en ervaar mijn eigen proces van bewustzijnsverruiming. Wat gepaard gaat met jezelf leren kennen, de signalen van je lichaam voelen. 

Mijn rug was niet nieuw voor mij…en  wederom een mooie les voor mij. Fijn te ervaren dat de periode tussen signalen en actie steeds korter worden. Ik leer en ga over tot actie. 

  • Dingen anders doen in mijn dag. 
  • Liever zijn voor mezelf.
  • Rust pakken. 
  • En in dit geval ‘niet toch maar doorgaan als het eigenlijk niet meer kan’. 

Je lichaam liegt nooit. En geeft een perfecte spiegel. Die ik nu mag aankijken om nog meer samen te smelten met de signalen die ze me geeft. En een shift te maken in bewustzijn, gaaf!!

Blijven leren = leven..

Herken de signalen van je lichaam, of leer ze kennen! En luister naar ze.

Ik ben. Ik voel. Ik hoor ik zie. Ik ben….

Liefs Ilona