Skip to content

info@zippyunzipyourself.com 06 – 11744975

Menu

Wist je dat bijna 98% van de klachten die wij ervaren, lichamelijk, mentaal, emotioneel en/of spiritueel veroorzaakt en/of verergerd worden door stress? En zelfs nieuwe klachten met zich meebrengt?

Enorm veel 98%, laat dat eens tot je doordringen! 

So Release….

We zitten middenin de herfst en veel bomen hebben hun blad losgelaten. De natuur laat in de herfst in vertrouwen los om ruimte te maken voor het nieuwe dat komen gaat.

Hoe beweeg je mee met de natuur tijdens het herfstseizoen?

Als mens zou je het herfstseizoen kunnen zien als een periode van loslaten & opruimen.

Te ervaren wat niet meer bij je past qua externe zaken/spullen/mensen, wat toxisch voelt voor je lichaam en mind en we niet meer nodig hebben. 

Tips

  • Ga door je kledingkast, garage, boekenkast, badkamer, zolder en haal weg wat je niet langer nodig hebt. Doneer, verkoop, recycle wat van waarde is voor anderen.
  • Doe aan mentaal voorraadbeheer: bekijk je houding (vooroordelen, jaloezie, haat, afkeer) die in je psyche opgeslagen ligt. En als het kan, leg contact met degene of hetgeen waar je dit bij ervaart. Los het issues op, ga ze aan, zet een stap.
  • Voor issues die je niet direct met anderen kan oplossen of oude issues met jezelf; schrijf ze op papier, verbrand het papier om te benadrukken dat het je niet meer past en als een herfstblaadje van je mag losgaan.
  • Probeer iedere dag de tijd te nemen om rustig en diep te ademen. De verse herfstlucht. Voel jezelf energiek en fris. Voel het oude negatieve, de onzuiverheid, de pijn uit je lichaam en hoofd gaan tijdens het ademhalen. En voel kort wie je bent zonder deze identificaties..wat voel je?

‘Blijf je je verleden dragen als een mand vol woede, of kies je wat je nodig hebt uit die mand en maak je een nieuw pad voor jezelf?’

De keuze is aan jou!

Raak vertrouwd met deze versie van jezelf. 

Liefs Ilona