Skip to content

info@zippyunzipyourself.com 06 – 11744975

Menu

Ik heb deze ochtend een afspraak met mezelf. Die heb ik wel vaker, alleen zet ik het niet altijd zo in mijn agenda, zeg ik het niet altijd zo tegen mezelf of anderen. En deze ochtend voelde ik hoe krachtig het is om tegen mezelf en (anderen die vragen naar mijn dag) te zeggen: ‘ o,  Ik heb zo een afspraak met mezelf’. Ik voelde hoe stevig ik hiermee de afspraak met mezelf maakte over wat ik gepland heb te doen….voor mezelf. Deze ochtend werk ik aan mijn ‘te worden’ website van mijn praktijk. Tekst, images, blog. Welke termen gebruik ik? Het is nu 5:41 en ik werd ermee wakker…ik heb zin om te creëren. Zoveel zin dat ik er niet meer van kan slapen. Dus zit ik nu beneden al mijn hersenspinsels op te schrijven.

En deze ochtend – tijdens die twee uur dat ik in afspraak met mezelf ben – geef ik mezelf ook een energetische behandeling. Ik heb wat last van mijn kuit en rug. En intuïtief weet ik al welke richting dit opgaat, en smul ik er nu al van hoe leuk het is om te onderzoeken of dit energetisch bevestigd wordt en welke blokkades ik bij mezelf kan weghalen. Mijn werkafspraak is best een toffe; werken aan mij website van mijn praktijk Zippy – Unzip Yourself en ook nog zelfonderzoek in een energetische behandeling. Let’s go.

 

Heb jij wel eens een afspraak met jezelf?